Të ndërpriten fyerjet ndaj gazetarëve

image_pdfimage_print

Shkup, 7 maj 2020. – Lidhur me ofendimet drejtuar gazetarit të Televizionit 24 Mishko Ivanov, në rrjetin social Facebook pas përfundimit të dy intervistave me drejtuesit e VMRO-DPMNE-së dhe LSDM-së, Agjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuale bën apel që të mos ofendohen gazetarët, dhe përsëri bën thirrje për respekt për dinjitetin e profesionit të gazetarisë dhe dinjitetin personal të profesionistëve të mediave.

Në të njëjtën kohë, Agjencia kujton se sigurimi i kushteve për funksionimin e qetë të punonjësve të mediave është një parakusht i domosdoshëm për lirinë e shprehjes dhe lirinë e informacionit.Accessibility

Accessibility