U miratua Metodologjia për monitorimin e prezantimit mediatik zgjedhor dhe dy udhëzimet për RPP

image_pdfimage_print

Shkup, 15 qershor 2020 – Në seancën e sotme të 22-të për vitin 2020, Këshilli i Agjencisë miratoi tre akte nënligjore në lidhje me prezantimin mediatik  të zgjedhjeve nga ana e  radiove dhe televizioneve, si vijon:

Para se të miratohen aktet nënligjore, u hap seanca dëgjimore publike në të cilën të gjitha palët e interesuara u ftuan të paraqesin komente, opinione dhe sugjerime.Accessibility

Accessibility