Shpenzimet e drejtorit të Agjencisë për gjysmën e parë të vitit 2020

image_pdfimage_print

Shkup 3 qershor 2020 – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele në pajtim me përpjekjet për punë të hapur dhe transparente si dhe iniciativën e Qeverisë së RM-së për llogaridhënie për shpenzimet e bartësve të funksioneve publike e njofton opinionin për shpenzimet e drejtorit të Agjencisë, d-r Zoran Trajçevski.

Për periudhën nga janari deri më 30 qershor, Drejtori Trajçevski, gjatë kryerjes së funksionit në gjysmën e parë të vitit ka shpenzuar gjithsejtë 133.874,00 denarë edhe atë sipas këtyre pikave::

  1. gjatë udhëtimeve jashtë vendit – 46.824,00 denarë prej të cilave:
  •  për bileta të aeroplanit – 19.155,00 denarë
  • akomodim hotelierik – 27.669,00 denar.

2 Shpenzime për reprezentacion në Republikën e Maqedonisë – 70.145,00 denarë

3 Pë telefonata zyrtare – 16.905,00 денари.Accessibility

Accessibility