DËNOJMË SULMIN E EKIPIT TË GAZETARËVE TË ALL XHEZIRA

image_pdfimage_print

Shkup, 10 shtator 2020 –  Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele e dënon sulmin ndaj ekipit të gazetarëve të ALL XHEZIRA (Al Jazeera) në protestat e djeshme në shkup dhe rikujton se paraqitjet e këtilla paraqesini ndotje të lirisë së shprehjes dhe të drejtën për informimin e publikut.

Mediave duhet tu sigurohen kushte për punë profesionale dhe punëtorët mediatik në asnjë moment nuk duhet të jenë të ndaluar gjatë kryerjes së detyrave të punës.Accessibility

Accessibility