Debat i hapur për Draft-udhëzimin për RPP për Zgjedhjet e parakohshme lokale 2020

image_pdfimage_print

Shkup, 13 nëntor 2020 – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele nga sot hap debat oublik për tekstin Draft-udhëzim për reklamim të paguar politik për Zgjedhjet e parakohshme lokale 2020 .

Agjencia i fton të gjtiha palët e interesuara që me mendimet dhe propozimet e tyre në formë të shkruar, të marrin pjesë në debatin publik i cili do të zgjas deri më 16 nëntor 2020, dhe të njëjtat të dorëzohen në formë elektronike në contact@avmu.mk.Accessibility

Accessibility