Shpenzimet e drejtorit të Agjencisë për gjysmën e dytë të vitit 2020

image_pdfimage_print

Shkup, 31 dhjetor 2020 – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, në pajtim me përpjekjet për transparencë dhe llogaridhënie, dhe duke e ndjekur praktikën që në gjashtë muaj ti publikoje shpenzimet e drejtorit Dr. Zoran Trajçevski e njofton opinionin publik si më poshtë:

Drejtori Trajçevski, gjatë kryerjes së funksionit të tijë, në periudhë prej 01.07.2020 – 31.12.2020 ka bërë shpenzime gjithsejtë prej 113.268,00 denarë edhe atë në këto pika:

  1. Shpenzimet e reprezentacionit– 96.140,00 denrë.
  2. Për telefonin celular zyrtar– 17.128,00 denarë.Accessibility

Accessibility