Të dhënat për shtrirjen e radiostacioneve si dhe për ndikimin në shikueshmërinë e përgjithshme të stacioneve televizive

image_pdfimage_print

Shkup, 15 korik 2021 – Për nevojat e Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, u përpilua një hulumtim në lidhje me shtrirjen e radiostacioneve si dhe për ndikimin në shikueshmërinë e përgjithshme të stacioneve televizive gjatë tremujorit të dytë të vitit 2021.

Të dhënat për shtrirjen e radiostacioneve si dhe për ndikimin në shikueshmërinë e përgjithshme të stacioneve televizive gjatë tremujorit të dytë të vitit 2020, mund të merren në këtë link.Accessibility

Accessibility