Kronikë nga seanca 7-të

image_pdfimage_print

Shkup, 08.02.2019. –Në seancën e kaluar, Këshilli i Agjencisë solli Metodologji të re për monitorimin e mediave zgjedhore përmes radios dhe televizionit gjatë proceseve zgjedhore në përputhje me Ligjin për emërimin dhe plotësimin e Kodit ZgjedhorAccessibility

Accessibility