Kronikë nga seanca 22-të

image_pdfimage_print

Shkup, 04.08.2021 – Këshilli i Agjencisë solli Miratim-plan për ndryshimin e Planit për modifikimin  dhe alokimin e kapaciteteve dixhitale multiplekse tokësore e operatorit të rrjeteve të komunikimit elekrtronik që ka për qëllim transmetimin e shërbimeve programore të transmetuesit, me harmonizimin e mendimit nga Sekretariati për legjislacion, dhe ia paraqet Qeveris së Republikës së Maqedonisë së Veriut.Accessibility

Accessibility