Radiodifuzerët sot, nesër dhe pasnesër ta përshtasin programin me ditët e zisë

image_pdfimage_print

Shkup, 9 shtator 2021  – Me rastin e tragjedisë që ndodhi mbrëmë në spitalin modular për pacientët me Kovid në Tetovë, Qeveria e RMV-ës i shpalli 9,10 dhe 11 shtatorin 2021 ditë zie.  

Agjencia për  shërbime mediatike audio dhe audiovizuele u bënë thirrje radiodifuzerëve të përshtatin programin me ditët e zisë, siç janë programet argëtuese, emisionet humoristike ose programet artistike të zhanrit komedikë, të planifikuara për emitim këto tre ditë, do të riplanifikohen për ditët e tjera të javës.

Muzika që do të emetohet nga radiodifuzerët duhet të jetë nga zhanret muzikore  të përshtatshme për ditë zie. Nëse marrëveshjet e lidhura lejojnë, rekomandohet që këto tre ditë të mos emetohet program reklamues.Accessibility

Accessibility