DEKLARAT PËR PUBLIK

image_pdfimage_print

Shkup, 18 tetor 2021 – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele e dënon sjelljen joprofesionale të kryetarit të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve ndaj gazetarëve gjatë pres-konferencës së KSHZ në pasditën e djeshme, dhe pottencuan se bartësit e funksioneve publike duhet të jenë të vetëdishëm për fjalët e bëra publike dhe të tregojnë nivel më të lartë të respektimimit të profesionit të gzetarit.

Njëherit, I dënojmë edhe sulmet e ekipeve gazetareske dhe pengimit në punën e tyre nga ana e simaptizuezve të partive politike.  Siguria e punonjësve mediatic dhe respektimi i dinjitetit të tyre janë jashtëzakonisht të rëndësishme veçanërisht kur bëhet fjalë për raportimin e ngjarjeve kryesore sociale siç është procesi zgjedhor.Accessibility

Accessibility