FTESË PËR KONFERENCË PËR SHTYP

image_pdfimage_print

Shkup, 18.11.2021 – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, nesër (19 nëntor 2021) me fillim prej ora 12, do të mbajë konferencë për shtyp, në të cilën drejtori Dr. Zoran Trajçevski do ti bëje të hapura Ditët e arsimimit mediatik për vitin 2021.

Në periudhën prej 22 deri më 29 nëntor, nën moton „Virtuale apo reale – rregullat janë të njejta! Të jemi mediatikisht të arsimuar“, nën organizim të ASHMA-së dhe Rrjetit për arsimim mediatik do të mbahen një sër aktivitetesh (online o/ose direkt)  dedikuar ndërtimit dhe zhvillimit të vetëdijes kritike tek fëmijët dhe të rinjtë, por edhe tek grupet e tjera të synuara që lidhen direkt ose indirekt me ta.

Konferena për shtyp do të mbahet në hapësirat e Agjencisë në katin e tetë.Accessibility

Accessibility