Shqiptimi i masës vërejtje publike e operatorit Pet Net

image_pdfimage_print

Shkup, 28 janar 2022.  – Këshilli i Agjencisë në seancën e 3-të mbajtur më 27 janar 2022, bazuar në konstatimet nga mbikëqyrja e kryer ku u konstatua mosrrespektim të detyrimit për regjistrim të shërbimeve programore ndaj operatorit Pet Net nga Gjevgjelia i ka ritransmetuar për përdoruesit e saj, ka marrë Vendim për vërejtje publike dhe për ndëprerje  ritransmetimi të kanaleve televizive të kontestuara.

 Masa vërejtje publike është e disponueshme në link:

Pet Net – (neni 141 nga LSHMAAV) – 28.01.2022Accessibility

Accessibility