Mbikëqyrje e rregullt programore për katër operatorë të RRKEP

image_pdfimage_print

Shkup, 15 mars 2022 – Për detyrimet sipas të cilave operatorët e RRKEP janë të detyruar të përfshijnë në paketën programore të cilën e ritransmetojnë detyrimisht dhe pa pagesë serviset programore të shërbimit publik të transmetimit, mbikëqyrja e rregullt e programeve është kryer mbi operatorët Global Sat, Infel-KTV, Kabel-Net dhe Pet-Net.

Nga mbikëqyrja e realizuar nuk është konstatuar asnjë shkelje e obligimit ligjor nga neni 143 paragrafi 3 të LSHMAAV.

Raporti gjendet në linkun:

Raport i përgjithshëm –  (neni 143 paragrafi 3 të LSHMAAV) – 15.03.2022Accessibility

Accessibility