Mbikëqyrje e jashtëzakonshme programore ndaj TV Kanal 5

image_pdfimage_print

Shkup, 18 mars 2022 – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele në bazë të të iniciativës me shkresë dërguar nga një shoqatë qytetare për parimet – ndalime të veçanta për nxitjen ose përhapjen e diskriminimit, intolerancë ose urejtje ndaj ndalesave themelore diskriminuese, është ralizuar mbikëqyrje e jashtëzakonshme ndaj TV Kanal 5 nga Shkupi.

Me mbikëqyrjen u konstatua se TV Kanal 5, në emisionin „Vetëm të vërteta“ transmetuar më 21 shkurt 2022 nuk ka bërë shkelje të dispozitave ligjore nga neni 48 i LSHMAAV).

Raporti gjendet në linkun e mëposhtëm:

TV Kanal 5 – (neni 48 nga LSHMAAV) – 18.03.2022Accessibility

Accessibility