Mbikëqyrje e jashtëzakonshme programore ndaj TV Alfa

image_pdfimage_print

Shkup, 22 mars 2022 – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele në bazë të të iniciativës me shkresë dërguar nga një shoqatë qytetare për parimet – ndalime të veçanta për nxitjen ose përhapjen e diskriminimit, intolerancë ose urejtje ndaj ndalesave themelore diskriminuese, është ralizuar mbikëqyrje e jashtëzakonshme ndaj TV Alfa nga Shkupi.

Me mbikëqyrjen u konstatua se TV Alfa, në emisionin „Çfar nuk ësht e qartë“ transmetuar më 23 shkurt 2022 nuk ka bërë shkelje të dispozitave ligjore nga neni 48 i LSHMAAV.

Raporti gjendet në linkun e mëposhtëm:

TV Alfa –  (neni 48 nga LSHMAAV) – 22.03.2022Accessibility

Accessibility