Mbikëqyrje e regullt programore mbi 5 televizioneve nacionale

image_pdfimage_print

Shkup, 8 prill 2022. – Për obligimet e përdorimit të gjuhës në programe, emetim ditor prej së paku 12 orë program televiziv dhe emetim ditor prej së paku 30% të krijuar fillimisht si vepra audio ose audiovizuele maqedonase, mbikëqyrje e regullt programore është realizuar mbi TV Alfa, TV Alsat – M, TV Kanal 5, TV Telma dhe TV Sitel.

Gjatë mbikëqyrjes nuk janë konstatuar shkelje të LSHMAAV.

Raportet gjenden në linkun e mëposhtme:

TV Alfa – (neni 64, neni 90, neni 92 paragrafet 1 dhe 3 nga LSHMAAV) – 08.04.2022

TV Alsat – M – (neni 64, neni 90, neni 92 paragrafet 1 dhe 3 nga LSHMAAV) – 08.04.2022

TV Kanal 5 – (neni 64, neni 90, neni 92 paragrafet 1 dhe 3 nga LSHMAAV) – 08.04.2022

TV  Telma – (neni 64, neni 90, neni 92 paragrafet 1 dhe 3 nga LSHMAAV) – 08.04.2022

TV Sitel – (neni 64, neni 90, neni 92 paragrafet 1 dhe 3 nga LSHMAAV) – 08.04.2022Accessibility

Accessibility