Seanca nr. 25-09.09.2021

image_pdfimage_print

Agjencia për  shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 25-të e ka caktuar për me datë 09.09.2021, me fillim prej ora 12:30, e cila do të mbahet nëpërmjet lidhjes me video konferencë.

RENDI I DITËS

  1. Miratim i Propozim-procesverbalit nga seanca 24-të e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, e mbajtur më 01.09.2021.
  2. Sjellja e Konkluzionit për ndarjen e mjeteve finansiare për personat e lënduar nga zjarri në spitalin e Tetovës..
  3. Të ndryshme.


Accessibility

Accessibility