Seanca nr. 26-13.09.2021

image_pdfimage_print

Agjencia për  shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 26-të e ka caktuar për me datë 13.09.2021, me fillim prej ora 13:30, e cila do të mbahet nëpërmjet lidhjes me video konferencë.

RENDI I DITËS

  1. Miratim i Propozim-procesverbalit nga vazhdimi i seancës së 25-të e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audivizuele,e mbajtur më 09.09.2021.
  2. Propozim për sjelljen e vendimit për rritjen e planit finansiar të Agjensisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele për vitin 2021,me propozim-vendim.
  3. Propozim për dhënien e miratimit për marrjen e vendimit për shpërdarjen e ndihmës financiare-donacion për familjet e të vdekurve nga zjarri në spitalin modular për Kovid për pacientat në Tetovë.
  4. Propozim për dhënien e miratimit për zhvillimin e një procedure për furnizim publik-madhra:Mjetet për mbrojtjen nga pandemia COVID-19
  5. Të ndryshme


Accessibility

Accessibility