Të dhënat për shtrirjen e radiostacioneve si dhe për ndikimin në shikueshmërinë e TV stacioneve – tremujori i dytë 2018

image_pdfimage_print

Shkup, 16.07.2018 – Të dhënat për shtrirjen e radiostacioneve si dhe për ndikimin në shikueshmërinë e TV stacioneve, për tremujorin e dytë 2018, mund të merren në këtë link.Accessibility

Accessibility