Mbikëqyrje e rregullt programore për katër operatorë të RRKEP

image_pdfimage_print

Shkup, 14 mars 2022 – Për detyrimet sipas të cilave operatorët e RRKEP janë të detyruar të përfshijnë në paketën programore të cilën e ritransmetojnë detyrimisht dhe pa pagesë serviset programore të shërbimit publik të transmetimit, mbikëqyrja e rregullt e programeve është kryer mbi operatorët Altra Sat 2000, Inel International, Kabel dhe Kabel L Net.

Nga mbikëqyrja e realizuar nuk është konstatuar asnjë shkelje e obligimit ligjor nga neni 143 paragrafi 3 të LSHMAAV.

Raporti gjendet në linkun:

Raport i përgjithshëm – (neni 143 paragrafi 3 i LSHMAAV) – 14.03.2022Accessibility

Accessibility