Mbikëqyrje e rregullt e programore kundrejt operatorit Spajder

image_pdfimage_print

Shkup, 26 qershor 2023 – Lidhur me obligimin e operatorëve të JEKM në pakon programore që e ritransmetojnë për të ofruar shërbimet programore të shërbimit publik pa pagesë, si dhe obligimet për regjistrimin e shërbimeve programore në Agjenci dhe titrimi i programeve që ritransmetojnë, është bërë mbikëqyrje e rregullt e programeve kundrejt operatorit Spajder nga Gjevgjelia.

Gjatë kontrolleve nuk janë konstatuar shkelje.

Raportet janë të disponueshme në lidhjet e mëposhtme:

Spajder – (neni 64 psragrafi 2, neni 141 paragrafi 13 nga LSHMAAV) – 23.06.2023

Spajder – (neni 143 pargrafi 3 nga LSHMAAV) – 23.06.2023Accessibility

Accessibility