image_pdfimage_print

30.04.2009- Njoftim për shtyp

Këshilli i radiodifuzionit sot mbajti konferencë për shtyp në të cilën morën pjesë anëtarët e rri të Këshillit. Anëtarët e ri të Këshillit të radiodifuzionit të Republikës së Maqedonisë janë: Akademiku Bojan Shoptrajanov, i propozuar nga Akademija Maqedonase e Shkencave dhe Arteve si dhe Stole Naumov dhe Branko Radovanoviq të propozuar nga shumica e shoqatës së gazetarëve të Maqedonisë. […]Accessibility

Accessibility