image_pdfimage_print

Kronikë e seancës së 44-të

Shkup, 06.12.2022 – Këshilli i Agjencisë në seancën e 44-të në bazë të konstatimeve nga mbikëqyrja e rregullt programore dhe administrative, i shqiptoi tri masa … […]

Kronikë nga seanca e 43-të

Shkup, 29.11.2022 – Këshilli i Agjencisë në mbledhjen e djeshme në bazë të konstatimeve nga mbikëqyrja e rregullt programore dhe administrative ka shqiptuar gjashtë masa … […]

Kronikë e seancës së 42-të

Shkup, 18.11.2022– Këshilli i Agjencisë miratoi Draft planet vjetore për kryerjen e mbikëqyrjes programore dhe administrative për vitin 2023 dhe Draft programin për punën e … […]

Kronikë e seancës së 41-të

Shkup 03.11.2022– Këshilli i Agjencisë në seancën e sotme ka miratuar Vendim për dhënien e licencës për transmetim televiziv përmes JEKM një servis programor me … […]

Kronikë nga seanca e 40-të

Shkup 21.10.2022 – Këshilli i Agjencisë në seancën e djeshme miratoi Vendim për fshirjen nga regjistri i transmetuesve të kanalit televiziv të Kompanisë Tregtare Transmetuese … […]

Kronikë nga seanca e 39-të

Shkup 06.10.2022 – Këshilli i Agjencisë në bazë të konstatimeve nga vëzhgimi ka shqiptuar masa paralajmëruese publike për operatorët VINSAT KABEL SHPK Vinicë, KABELSHPK Strumicë, … […]

Kronikë nga seanca e 38-të

Shkup, 30.9.2022 – Me qëllim të realizimit të procedurave që janë në përputhje me Planin vjetor për furnizim publik për vitin 2022 të Agjencisë, Këshilli … […]

Kronikë nga seanca e 37-të

Shkup, 30.9.2022 – Në seancën e 37-të të mbajtur më 29.9.2022, Këshilli i Agjencisë miratoi plotësimin e Planit vjetor për furnizim publik për vitin 2022 … […]

Kronikë nga seanca e 36-të

Shkup, 30.09.2022 – Në seancën e 36-të të mbajtur më 29.9.2022, Këshilli i Agjencisë miratoi Vendim me të cilin miratohet rritja e planit financiar të … […]Accessibility

Accessibility