image_pdfimage_print

Seanca nr.40 – 13.11.2020

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 40-të e caktoi më 13.12.2020, (e premte), me fillim në ora14:00, që do të mbahet përmes … […]

Seanca nr.39 – 06.11.2020

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 39-të e caktoi më 06.11.2020  (e premte), me fillim në ora14:00, që do të mbahet përmes … […]

Seanca nr.38 – 21.10.2020

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 38-të e caktoi më 21.10.2020  (e mërkur,) me fillim në ora14:10,  që do të mbahet përmes … […]

Seancë publike nr.8 – 21.10.2020

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 8-të e caktoi më  21.10.2020  (e mërkur),me fillim në ora14:00, që do të mbahet përmes një … […]

Seanca nr.37 – 14.10.2020

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 37-të e caktoi më  14.10.2020( e mërkur), me fillim në ora15:30, që do të mbahet përmes … […]

Seancë publike nr.7 – 14.10.2020

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele  seancën e 7-të e caktoi më  14.10.2020 (e mërkur),me fillim në ora 15:20,që do të mbahet përmes një … […]

Seanca nr.36 – 07.10.2020

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 36-të e caktoi më  07.10.2020 (e mërkur), me fillim në ora15:30,që do të mbahet përmes një … […]

Sancë publike nr.6 – 07.10.2020

Agjencioni për shërbime mediatike audio dhe audiovizule seancën e 6-të e caktoi më  07.10.2020 (e mërkur,) me fillimnë ora 15:15,që do të mbahet përmes një … […]

Seanca nr.35 – 05.10.2020

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 35-të e caktoi më  05.10.2020( e hënë), me fillim në ora14:00, që do të mbahet përmes … […]

Seanca nr.34 – 25.09.2020

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 34-të e caktoi më  25.09.2020 (e premte), me fillim në ora14:30, që do të mbahet përmes … […]Accessibility

Accessibility