image_pdfimage_print

Seanca nr. 34 – 26.11.2021

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën n. 34 e ka caktuar për medatë  26.11.2021 (e premte), me fillim prej ora 14:10, e cila … […]

Seanca publike nr. 4 – 26.11.2021

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën publike nr. 4 e ka caktuar për medatë  26.11.2021 (e premte), me fillim prej ora 14:00, e … […]

Seanca nr. 33-17.11.2021

Agjencia për  shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 33-të e ka caktuar për me datë 17.11.2021, me fillim prej ora 14:00, e cila do … […]

Seanca nr. 32-09.11.2021

Agjencia për  shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 32-të e ka caktuar për me datë 09.11.2021, me fillim prej ora 13:00, e cila do … […]

Seanca nr. 31-03.11.2021

Agjencia për  shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 31-të e ka caktuar për me datë 03.11.2021, me fillim prej ora 14:00, e cila do … […]

Seanca nr. 30-25.10.2021

Agjencia për  shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 30-të e ka caktuar për me datë 25.10.2021, me fillim prej ora 13:00, e cila do … […]

Seanca nr. 29-08.10.2021

Agjencia për  shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 29-të e ka caktuar për me datë 08.10.2021, me fillim prej ora 11:00, e cila do … […]

Seanca nr. 28-24.09.2021

Agjencia për  shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 28-të e ka caktuar për me datë 24.09.2021, me fillim prej ora 15:00, e cila do … […]

Seanca nr. 27-21.09.2021

Agjencia për  shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 27-të e ka caktuar për me datë 21.09.2021, me fillim prej ora 14:00, e cila do … […]

Seanca nr. 26-13.09.2021

Agjencia për  shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 26-të e ka caktuar për me datë 13.09.2021, me fillim prej ora 13:30, e cila do … […]Accessibility

Accessibility