image_pdfimage_print

Seanca publike nr. 2 – 12.04.2021

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 2-të publike e caktoi për me datë 12.04.2021 (e hën), me fillim prej ora 14:25 e … […]

Seanca nr. 9 – 25.03.2021

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 9-të e ka caktuar për me datë 25.03.2021 (e ejte), me fillim prej ora 10:00, e … […]

Seanca nr.8 – 16.03.2021

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën nr.8-të e caktoi me datë 16.03.2021 (e martë), me fillim prej ora 14:30, e cila do të … […]

Senaca nr.7-01.03.2021

Agjencia për shërbime mediatike aduio dhe aduiovizuele seancën e 7-të e caktoi për me datë 01.03.2021 (e hën) me fillim prej ora 14:00 e cila … […]

Seanca nr.6 – 24.02.2021

Agjencia për shërbime mediatike aduio dhe aduiovizuele seancën e 6-të e caktoi për me datë 24.02.2021 (e mërkur), me filim prej ora 15:00, e cia … […]

Seanca nr.5 – 19.02.2021

Agjencia për shërbime mediatike aduio dhe aduiovizuele seancën e 5-të e caktoi për me datë 19.02.2021 (e premte), me filim prej ora 14:35, e cia … […]

Seanca publike nr. 1 – 19.02.2021

Agjencia ppër shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën publike nr. 1 e caktoi për me datë 19.02.2021 (e premte) me fillim prej ora 14:30 e … […]

Seanca nr.4 – 08.02.2021

Agjencia për shërbime mediatike aduio dhe aduiovizuele seancën e 4-të e caktoi për me datë 08.02.2021 (e hënë), me filim prej ora 15:00,e cia do … […]

Seanca nr. 3 – 02.02.2021

Agjencia për shërbime mediatike aduio dhe aduiovizuele seancën e 3-të e caktoi për me datë 02.02.2021 (e martë), me filim prej ora 14:00,e cia do … […]

Seanca nr. 2 – 28.01.2021

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 2-të e caktoi me datë 28.01.2021 (e ejte), me fillim prej ora 14:00, e cila do … […]Accessibility

Accessibility