image_pdfimage_print

Seanca nr. 24 – 20.06.2022

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancen nr.24 e mbajti  me datë 20.06.2022 me fillim prej ora 12:30 nëpërmjet video konferencës. RENDI I DITËS … […]

Seanca nr.23 – 14.06.2022

Agjencia për shërbime mediaitke audio dhe aduiovizuele seancën e 23-të e mbajti me datë 14.06.2022 (e martë) , me fillim prej ora 14:00 RENDI I … […]

Seanca nr.22 – 06.06.2022

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 22-të e mbajti me datë 06.06.2022 (e hënë), me fillim prej ora 14:30. RENDI I DITËS … […]

Seanca nr.21 – 27.05.2022

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 21 e ka mbajtur me datë 27.05.2022 (e premte), me filim prej ora 14:00, nëpërmjet video … […]

Seanca nr.20 – 20.05.2022

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 20-të e mbajti më 20.05.2022 (e premte), me fillim prej ora 14:00, nëpërmjet video konferencës. RENDI … […]

Seanca nr.19- 17.05.2022

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 19-të e mbajti me datë 17.05.2022 nëpërmjet video konferencës me fillim prej ora 10:30 RENDI I … […]

Seanca nr.18 – 16.05.2022

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 18-të e mbajti më 16.05.2022 (e hënë), me fillim prej ora 13:00.   RENDI I DITËS … […]

Seanca nr.17 – 09.05.2022

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 17-të do ta mbaje me datë 09.05.2022 (e hënë), me fillim prej ora 14:00. RENDI I … […]Accessibility

Accessibility