image_pdfimage_print

Seanca nr. 25-09.09.2021

Agjencia për  shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 25-të e ka caktuar për me datë 09.09.2021, me fillim prej ora 12:30, e cila do … […]Accessibility

Accessibility