image_pdfimage_print

Seanca nr. 3 – 02.02.2021

Agjencia për shërbime mediatike aduio dhe aduiovizuele seancën e 3-të e caktoi për me datë 02.02.2021 (e martë), me filim prej ora 14:00,e cia do … […]Accessibility

Accessibility