Ditë të hapura për vizitë në Agjencinë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele

image_pdfimage_print

Nga 22 tetor deri më 15 nëntor 2019, nën organizim të Rrjetit për arsimim mediatik për herë të parë në vendin tonë do të  mbahen Ditët për arsimim mediatik. Gjatë 4 javëve janë të parapara tridhjetë puntori, debate, vebinare, ditë të hapura dhe ngjarje të tjera fokusuar në aspekte të ndryshme të arsimimit mediatik.

31 tetor dhe nëtor 2019, do të dë jenë ditë të hapura për vizitë në Agjencinë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele. Gjatë dy ditëve në termine të caktuara qytetarët do të kenë mundësi nga afër  të njihen me kopetencat dhe punën e përditshme të agjencisë, si dhe projektet dhe aktivitetet që Agjencia ndërmerr për të ngritur nivelin e arsimimit mediatik në vendin tonë.  Pjesëmarjen tuaj mund ta konfirmoni në adresën elektornike j.ismaili@avmu.mk ose në tel. 02/3103 – 406

Termine për vizitë më 31 tetor 2019                        Termine për vizitë më 1 nëntor 2019

  • Ora 09:30 -10:30 dhe ora 11:00 – 12:00                                   11:00 – 12:00 ora

Proogramën për Ditët e arsimimit mediatik 2016 mund ta gjenë në likun.Accessibility

Accessibility