Kronik nga vazhdimi i parë i seancës 41-të

image_pdfimage_print

Shkup, 05.11.2019. – Këshilli i Agjencisë në vazhdimin e djeshëm të seancës 41-të miratoi Vendim për heqjen e licencës për transmetim televiziv ndaj TRD 1 TV SHPKPV Shkup për shkak të mospërmbushjes së obligimit të nenit 62 paragrafi 6 i Ligjit për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele dhe nenit 22 i Rregullores mbi teknikat minimale,kushtet hapësinore,financiare dhe të personelit për marrjen e licencës për transmetim televizi dhe radiotransmetim, duke pasur parasysh faktin se transmetuesi nuk ka përmbushur minimumin e kushteve të personelit, pra sepse pas dhënies së licencës ka pasur çështje të cilat paraqesin pengesë ligjore për mbajtësin e licencës për të kryer veprimtarinë.Accessibility

Accessibility