Kronikë nga seanca 12-të

image_pdfimage_print

Shkup, 03.03.2020 – në seancën e 12-të Këshilli i Agjencisë miratoi Plan- udhëzimet për limitet e programit të paguar politik për zgjedhjet më 2020 dhe hapi një debat publik që zgjat 8 ditë që nga 11 marsi 2020.Accessibility

Accessibility