Kronikë nga seanca 14-të

image_pdfimage_print

Shkup, 12.03.2020 – Në seancën e 14-të këshilli i Agjencisë miratoi Vendim për ndalimin e procedurës për heqjen e licencës ndaj TRD RADIO XIT FM SHPKPV Shkup, për  shkak se transmetuesi tarifën vjetore të licencës e ka paguar plotësisht.

Sepse në Agjencinë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele nuk ishte aplikuar me kërkesë brenda periudhës së përcaktuar, Këshilli  miratoi vendim për dështimin e konkursit publik të shpallur për dhënien e licencës për radio transmetim një shërbimi programor në nivel lokal në rajonin e komunës Dibër.

Pë ashtu Këshilli miratoi Vendim për heqjen nga regjistri i transmetuesve ndaj TRD Zoran Zdravkoviq MX-RADIO Ohër SHPKPV.Accessibility

Accessibility