Kronikë nga seanca 17-të

image_pdfimage_print

Shkup, 21.04.2020 –Në seancën e sotme Këshilli rishikoi raportet tremujore mbi punën e Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele për periudhën nga 01 janari deri 31 mars 2020.

Në përputhje me Planin Vjetor për prokurim publik të Agjencisë për 2020, Këshilli dha miratim për kryerjen e një procedure për prokurim publik-shërbime: Mirëmbajtja e higjienës në mjediset e Agjencisë.Accessibility

Accessibility