Kronikë nga seanca 20-të

image_pdfimage_print

Shkup, 14.05.2020 – Në seancën e 20-të Këshilli dha miratim  drejtori i Agjencisë të marrë një vendim për ndërprerjen e kontratës për punësim me aneks marrëveshje për shkak të moshës së punëtorit dhe Vendimin për ndarjen e pagesës gjatë daljes në pension.Accessibility

Accessibility