Kronikë nga seanca 22-të

image_pdfimage_print

Shkup, 15.06.2020  – Këshilli i Agjencisë në seancën e sotme të 22-të miratoi tre akte nënligjore që lidhen me prezantimin e mediave zgjedhore të transmetuesit, dhe atë: Metodologjia për monitorimin e mediave zgjedhore përfaqësimi përmes shërbimeve të programeve në radio dhe television gjatë zgjedhjeve, udhëzime për konfirmimin e transmetimit të programit të paguar reklamor, dhe Udhëzime për kufizimet në reklamat e paguara politike për Zgjedhjet në 2020.Accessibility

Accessibility