Kronikë nga seanca 23-të

image_pdfimage_print

Shkup, 24.08.2021 –Këshilli i Agjencisë në seancën e sotme shqyrtoi raportet tremujore mbi punën e Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audioviziele për tremujorin e dytë të vitit 2021.

Në këtë séance, Këshilli miratoi Vendim për dhënien e lejes për transmetim në radio të shërbimeve programore,radio muzikore-fjalime me format të përgjithshëm, në gjuhën maqedonase, në nivel lokal, në rajonin e komunës Novo Sellës dhe Vendimin për përcaktimin e ekzistencës së palejuar të përqendrimit mediatik tek Kompania e transmetimit tregtar TV NOVA SHPK GJevgjeli.

Në harmonizim të plotë me Ligjin e ri për mbrojtjen e të dhënave personale , Këshilli miratoi Rregulloren për ndryshim dhe plotësimin e Regullores për teknikat dhe masat organizative për sigurimin e  fshehtësisë për përpunimin e të dhënave personale të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele.Accessibility

Accessibility