Kronikë nga seanca 24-të

image_pdfimage_print

Shkup, 22.06.2020. –këshilli i Agjencisë në seancën e sotme miratoi Vendim që miraton ribalancin e Planit finaciar të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele për 2020 ku do të sigurohen mjete për pagesë mujore për anëtarët e Këshillit të Agjencisë për periudhë prej 6 muajsh në vitin 2020.Accessibility

Accessibility