Kronikë nga seanca 25-të

image_pdfimage_print

Shkup, 24.06.2020 . –Në seancën e sotme të 25-të Këshilli miratoi Rregullore të re për limitet e reklamës së paguar politike për Zgjedhjet 2020 dhe përcaktoi përfundimin e Udhëzimeve të mëparshme për kufijtë për reklamat politike të paguara për Zgjedhjet 2020 nr.01-2604/1nga 19.06.2020.Accessibility

Accessibility