Kronikë nga seanca 34-të

image_pdfimage_print

Shkup, 26.11.2021 – Në seancën e sotme Këshilli i Agjencisë solli dy Vendime për heqjen e lejes për radio transmetim ndaj KTR RADIO AKTUEL Manastir SHPKPV dhe lejen për transmetim televiziv ndaj KTR TV NOVA SHPK Gjevgjeli,për shkak të mospërmbushjes së kushteve minimale kuadrovike të përcaktuara në Rregulloren për teknikat minimale,hapësinore,financiare dhe kushteve kuadrovike për dhënien e lejes për transmetim radioteleviziv.Accessibility

Accessibility