Kronikë nga seanca 38-të

image_pdfimage_print

Shkup, 10.10.2019. – Në seancën e kaluar Këshilli i Agjencisë shqyrtoi raportet tremujore mbi punën e Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele për periudhëen nga 1 korriku deri më 30 shtator 2019.

Duke pasur parasysh se janë mënjanuar pengesat për zhvillimin e procedurës, Këshilli i Agjencisë miratoi Vendim për ndërprerjen e procedurës për heqjen e licencës për transmetim televiziv ndaj TRD Vizhi BM-TV KANAL VIZIJA SHPK Shkup.Accessibility

Accessibility