1

Kronikë nga seanca 41-të

Shkup, 17.11.2020. –Në seancën e sotme Këshilli i Agjencisë miratoi Udhëzime për reklamimin e paguar politike  për Zgjedhjet e parakohëshme lokale 2020 dhe i botoi në faqen e internetit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele.