Kronikë nga seanca 42-të

image_pdfimage_print

Shkup, 01.12.2020. –Në seancën e sotme Këshilli i Agjencisë inicoi procedurën për heqjen e lejes për transmetim televiziv ndaj TRD TV-ANISA, për shkelje të nenit 82 paragrafi 1 alineja 2 nga Ligji për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, për mostransmetim të paktën 6 orë program ditor, gjegjësisht ka ndaluar transmetimin e shërbimit programor për më shumë se 30 ditë për shkaqe teknike, finansiare ose shkaqe të tjera.Accessibility

Accessibility