Kronikë nga seanca 42-të

image_pdfimage_print

Shkup, 08.11.2019. – Në seancën e sotme, Këshilli i Agjencisë miratoi Vendim për fshirjen nga regjistri i transmetuesve të TRD 1 TV SHPKPV Shkup.

Këshilli dha miratim drejtori i Agjencisë të inicojë dy procedura për prokurim publik të mjeteve mallra-lëndë djegëse për nevojat e Agjencisë dhe shërbime hoteliere në kornizat e Ditëve të medias së shkruar 2019.Accessibility

Accessibility