Kronikë nga seanca 44-të

image_pdfimage_print

Shkup, 10.12.2020Për shkak të mospërmbushjes së obligimit nga nenit 90 paragrafi i Ligjit për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, gjegjësisht për shkak se mbajtësi   ilejes që kryen veprimtari në nivel lokal, nuk transmeton së paku 6 orë program ditor në televizion, gjegjësisht ndërpreu transmetimin e shërbimeve programore më shumë se 30 ditë për shkaqe teknike, finansiare ose arsyet të tjera, Këshilli i Agjencisë miratoi Vendim për marrjen e lejes për transmetim televiziv ndaj TRD TV-ANISA SHPKPV fsh.Pllasnicë-Pllasnicë.Accessibility

Accessibility