Kronikë nga seanca 6-të

image_pdfimage_print

Shkup, 31.01.2020 –Në seancën e sotme të Këshillit të Agjencisë, u dha miratimi për ndryshim të Planit vjetor të prokurimit publik për vitin 2020 të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele.

Për të inicuar një procedur që është në përputhje me Planin vjetor të prokurimit publik për vitin 2020 të Agjencisë, Këshilli i dha miratim drejtorit të Agjencisë të kryejë procedurat e shërbimit të prokurimit publik si më poshtë – shërbime: furnizimin me bileta avioni, shërbime të Agjencisë për punësime të përkohëshme/agjencia private për punësim dhe finansim-shërbime të siguruara.Accessibility

Accessibility