Kronikë nga seanca19-të

image_pdfimage_print

Shkup,  29.06.2021 –Për shkak të nevojës për të marrë masa dhe aktivitete shtesë, parandalimi dhe përhapja e Kornavirusit COVID-18, Këshilli i Agjncisë në seancën e sotme solli përfundimi se deri më 31.12.2021 seancat të mbahen përmes video konferencave.Seancat e Këshillit mund  të mbahen me prezencë fizike në ambjentet e Agjencisë, në varësi të situates me Koronavirusin.

Këshilli I Agjencisë miratoi drejtorin e Agjencisë për të marrë një vendim të miratojë financimin për rinovimin e 4 qasjeve të përdoruesit në bazën elektronike „Gazeta Zyrtare e Republikës së Maqedonisë së Veriut“, për periudhë prej 12 muajsh.Accessibility

Accessibility