Kronikë nga vazhdimi i parë i seancës 28-të

image_pdfimage_print

Shkup, 30.07.2019. – Për të kryer një procedure të prokurimit publik e cila është në përputhje me Planin Vjetor dhe Planin Financiar të Agjencisë për vitin 2019, Këshilli në seancë miratoi zbatimin e procedurës për prokurim publik për shërbimet: Mirëmbajtjen e sistemit të monitorimit për shërbimet RA dhe TV dhe mbikëqyrjen ndaj OJEKM për peridhë deri dy vjetësh.Accessibility

Accessibility