Kronikë nga vazhdimi i parë i seancës 45-të

image_pdfimage_print

Shkup, 19.12.2020. – Këshilli i Agjencisë në vazhdimin e djeshëm të seancës 45-të miratoi dy Vendim për refizimin e Kërkesave për shpalljen e konkursit publik për dhënie licencë për transmetim televiziv në nivel shtetëror përmes multipleksit dizhital ndaj TRD 24 Lajme SHPKPV dhe TRD KLAN MAQEDONI SHPKPV eksport-import Tetovë, për arsye që me Studimin për përcaktimin e arsyetimit për shpalljen konkurs publik për dhënien licencë, u konstatua se nuk ka justufikim për ngadalësimn e konkursit publik.Accessibility

Accessibility